Bejelentkezés

2019.01.09 Könyvtári újévi koncert

Január 9-én alkalmunk volt a Miskolcon a József Attila Könyvtárban újévi koncertet adni növendékeinkkel. Mindig izgatottan és lelkesedéssel készülünk fellépéseinkre, így ezt a lehetőséget is örömmel vártuk!

Nem csupán koncerttel készültünk, szerettük volna egyfajta utazásra invitálni közönségünket. Minden dalhoz, műhöz társult egy rövid bevezető, egy érdekes történet, egy mély gondolat, vagy éppen egy frappáns üzenet, amelyekkel célunk az volt, hogy lelkileg is feltöltsük hallgatóságunkat. Az előadás végi visszajelzések szerint sikerült! 

Mivel zenekarban is szívesen játszanak tanulóink, a műsor keretében többször volt hallható zenekari feldolgozású mű. Elhangzott többek között egy csodálatos Taizé-i dicsőítő dal, Joseph Haydn-tól játszottuk el az Antoni Choral című művét, a tanulók kedvenc dala a Chopsticks is színpadra került, előadtuk a Shreck mesefilm egyik csodálatos dalát, valamint egyéni darabokkal is készültek a tanulók, név szerint: Molnár Metta, Molnár Balázs, Turcsányi Máté. Köszönet a felkészülésért, a szép előadásokért!

Tar Balázs kolléga az Isten pénze című musicalből adott elő két csodálatos dalt Lukács Éva zongorakíséretével, ezzel köszöntve a közönséggel az újévet.

További képekért kattints a linkre!