Bejelentkezés

Zeneművészet - Hírek

2019.01.18 Félévi vizsga Miskolcon

jan
21

Január 18-án tartottuk a Garabonciás Művészeti iskola és a Smart Academy zenészei számára a szokásos félévi vizsgabemutatónkat a Bulcsú úton. A tanulók két dallal készültek. A repertoárban hallhattunk csodaszép klasszikus műveket gitáron, zongorán, megszólalt nem egy filmzene, mint például a Titanic című film híres My Heart Will Go On dala, vagy a Shreck mesefilm ismert Hallelujah éneke is elhangzott.

2019.01.09 Könyvtári újévi koncert

jan
09

Január 9-én alkalmunk volt a Miskolcon a József Attila Könyvtárban újévi koncertet adni növendékeinkkel. Mindig izgatottan és lelkesedéssel készülünk fellépéseinkre, így ezt a lehetőséget is örömmel vártuk!

Nem csupán koncerttel készültünk, szerettük volna egyfajta utazásra invitálni közönségünket. Minden dalhoz, műhöz társult egy rövid bevezető, egy érdekes történet, egy mély gondolat, vagy éppen egy frappáns üzenet, amelyekkel célunk az volt, hogy lelkileg is feltöltsük hallgatóságunkat. Az előadás végi visszajelzések szerint sikerült! 

Vígan zengjetek citerák! A Tűzliliom Együttes karácsonyi szereplései.

dec
24

A nyíregyházi Eötvös telephely Tűzliliom Együttesének népi énekes és citerás növendékeivel több ünnepségen is felléptünk karácsony alkalmából.

 

2018.12.20 Isten pénze - Karácsony a Bársony Iskolában

dec
20

Kollégáinkból és növendékeinkből álló zenekar kíséretével adták elő iskolánk drámásai, táncosai, és a Bársony Iskola tanulói az Isten pénze c. musicalt.

További képek megtekintéséhez kattints a linkre!

2018.12.19 Karácsonyi műsor Nyíregyházán az Arany János Iskolában

dec
19

A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium szervezésében megrendezésre került Karácsonyi Műsoron, a Garabonciás Művészeti Iskola újból lehetőséget kapott a szereplésre. 

2018.12.18 Közös muzsikálás Bekecsen

dec
18

2018. december 18-án adventi közös muzsikálást rendeztünk.

 

Budai Vivien Anita, Kazsik Csenge, Rásztóczky Rajmond Róbert és Földvári Fanni előadásàban hallgathattuk meg a szebbnél szebb karácsonyi dallamokat.

Magyar dallamok közül  a Pásztorok, pásztorok, Mennyből az angyal, Ó gyönyörűszép titokzatos éj és a Csendes éj kezdetű dalokat adtuk elő. De felcsendült a Joy to the world angol dallam és az O Tannenbaum német dallam is. Az szóló műsorszámok mellett kamara előadásban is előadtuk az egyes műsorszámokat.

Makkot vetettek...

nov
17

Garabonciás Művészeti Iskola- Eötvös  telephelyének citerásai  önkéntes faültetésen vettek részt  2018. november 17-én szombaton a Nyírerdő Zrt. Nyíregyházi Erdészete  segítségével a Sóstói-erdőben. A száraz talaj miatt makkos vetést tudtak végezni. Kb.25 kg makkot vetettek el a növendékek tanárukkal, családtagjaikkal  az erdészeti munkatárs szakmai irányításával.

2018.06.30 MSN Zenei Tábor zárókoncert

júl
02

A Make Some Noise zenekar nyári zenei táborának zárókoncertje az alábbi linken érhető el:

https://youtu.be/P4VjvTnJL3k

Adatok: 4 nap 11 dal.

Gratulálok skacok! Büszke vagyok rátok!

MB

2018.06.09 Évzáró hangverseny - Miskolc-Székhely

jún
15

Igazán színvonalas produkciókkal sikerült szórakoztatnunk a megjelent szülőket, vendégeket az iskolánk tanévévzáró hangversenyén.
A Székhelyen tanuló - viszonylag kis számú - növendékek legjava lépett a közönség elé a legkiválóbb zenei darabjaival. Számosan közülük már versenyeken is sikerrel szerepelhettek.
Most is, mint általában a "komoly" koncert mindig elegyedik a kistesók vidámságával, amit az udvar is lehetővé tett.

Arany minősítést nyert az Aranytulipán citerazenekar

máj
27

2018. május 26-án a XII. Vass Lajos Népzenei Verseny középdöntőjén vett részt Mezőkövesden a nyíregyházi Aranytulipán Együttes.

Oldalak