Hírek, események

Zongoristáink sikeresen szerepeltek a 15. Nemzetközi Zongoraverseny

Eseménydús online művészeti alap- és záróvizsga

Idén rekord számú (30) növendékünk jelentkezett művészeti alap- és záróvizsgára.

Sikeres volt a klasszikus zenei háziverseny

A Garabonciás Művészeti Iskola május 17-én háziversenyt rendezett az intézményben működő klasszikus zenei tagozatos tanulók számára. A növendékek eredményeinek bemutatása, tapasztalatszerzés, tehetségkutatás, közösségépítés, valamint az együttes munka örömének megteremtése volt az elsődleges cél.

Garabonciások sikere a VI. Országos Elektroakusztikus-zenei Versenyen

Két kiváló pedagógusa - Pokol Miklós és Dósa Mihály - számos szólista növendékkel, és zenekarral képviselte iskolánkat a Sándorfalván rendezett VI. Országos Elektroakusztikus-zenei Versenyen.

Zenész sikerek Leveleken

2024. május 10-én rendezték meg Leveleken a XVI. KRÉTAKÖR MŰVÉSZETI VERSENYT, melyen a Garabonciás Művészeti Iskola Eötvös telephelyének 8 tanulója vett részt citera és zongora kategóriában.

Kisvárdai zenészek sikerei Sándorfalván

A Garabonciás Művészeti Iskola kisvárdai telephelyének eredményei a VI. Országos Elektroakusztikus-zenei Versenyen. Tanulóink 2024. április 26-án vettek részt a VI. Országos Elektroakusztikus-zenei Versenye, amely Sándorfalván került megrendezésre.

Garabonciás Népzenei Szakmai Nap

Népzenei munkaközösségünk Garabonciás Népzenei Szakmai Napot szervezett citerán, népi furulyán tanuló növendékeink számára.Tanáraink lelkesen készültek az első ilyen eseményre, sok gyermeket sikerült motiválniuk.

Nyíregyházi növendékeink sikere a VI. Országos Elektroakusztiukai-zenei versenyen

Iskolánk az Arany János telephelyünkről két versenyző vett részt az országos tanulmányi versenyen: Danku Gábor 11. B osztályos tanuló, és Szabó Emma Gerda, 4. d osztályos tanuló.

Két nagy megmérettetésen vannak túl szólista táncosaink

A XI. Jászsági Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyen vettünk részt 2024.április 13-14-én, április 19-én a XX. Móra Regionális Gyermek Szóló Néptántalálkozón is eredményesen szerepeltek táncosaink.