Hírek, események

Kiállítás nyílt a Nebulós grafikusok munkájából.

Örömmel osztom meg új telephelyünk - a Nebuló Általános Iskola - grafikusainak munkájából készített kiállítás anyagát. Nem volt egyszerű ennek a tanszaknak az indítása, de minden probléma ellenére szép anyagot sikerült megmutatni az érdeklődőknek. Gratulálok az elért szép eredményhez! Tanár: Rozsnyai Margit.

Első Garabonciás tanévzáró koncert a Nebulóban

2022 szeptemberében sebtiben toborzott zenepedagógusokkal kezdtünk neki új helyszínen gyakorlatilag annak, amiről magunk sem tudtuk, micsoda... Tettük a dolgunkat, és tényleg azt gondolom, derekasan helyt álltunk!

Grafikai Tárlat - 2023 eredményhirdetés

Intézményünk idén is megrendezte szokásos versenyét - Grafikai tárlat 2023 címmel – a művészeti iskolák képzőművészeti tanszakain tanuló növendékek számára. Célunk volt megmutatni milyenek a diákjaink, az alkotó közösségek, valamint megadjuk a lehetőséget más intézmények tanulóinak, hogy az adott témában kifejezzék gondolataikat.

Tiszalúci színjátszók sikere az VII. Országos Drámajáték és Színjáték tanulmányi versenyen.

A Garabonciás Művészeti Iskola tiszalúci színjáték tagozatának tanulói a VII. Országos Drámajáték és Színjáték tanulmányi versenyen vettek részt.

Klasszikus zenei háziverseny - 2023

A Garabonciás Művészeti Iskola május 12-én háziversenyt hirdetett az intézményben működő klasszikus zenei tagozatos tanulók számára. A növendékek eredményeinek bemutatása, tapasztalatszerzés, tehetségkutatás, közösségépítés, valamint az együttes munka örömének megteremtése volt az elsődleges cél.

Nyíregyházi zenészünk sikere a XII. Országos Elektronikus-zenei Versenyen

A 2023.05.05-én megrendezett XII. Országos Elektronikus Zenei Találkozó és Versenyen nagy örömünkre, ismét kiválóan teljesítettek iskolánk tanulói, köztük a nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola telephelyünkön tanuló Szabó Emma Gerda, Dósa Mihály növendéke is!

Kisvárdai zenészeink eredményei a XII. Országos Elektronikus-Zenei Versenyen

Tanulóink 25 fő részvételével 2023. május 5-én részt vettek a XII. Országos Elektronikus-zenei Versenyen, melyet az idei évben Szatymazon rendeztek meg. A versenyen 4 egyéni kategóriában és zenekar kategóriában indultak tanítványaink. A versenyen nagyon szép eredménnyel szerepeltünk.

GMI Alapító Okirat módosítás tervezet - 2023

A linken keresztül elérhető a Garabonciás Művészeti Iskola fenntartójának 1/2022 (V. 02) számú határozata, amelyben az iskolát érintő lényeges változásról döntött.

Gyász: meghalt az X-Faktor énekese, volt növendékünk

LIFE.HU2023.04.27. 16:00 Szabó Milán, aki nagyjából 10 évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, 34 éves korában váratlanul elhunyt, két kisgyermeket hagyva félárván.