Gyász: meghalt az X-Faktor énekese, volt növendékünk

Szabó Milán, aki nagyjából 10 évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, 34 éves korában váratlanul elhunyt, két kisgyermeket hagyva félárván.
Milánt néhány évvel ezelőtt húgyhólyagdaganattal műtötték; ekkoriban az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta. A betegsége és a szövettan eredménye miatt mély depresszióba esett, de édesanyja beszélgetései segítettek neki talpra állni. Az évek során Milán kigyógyult a betegségéből, feleségül vette párját, és két gyermekük is született.Szabó MilánFORRÁS: RTLKLUB.SAJTOKLUB.TV
„A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba" – idézte a Blikk az özvegyet, Szabóné Sasvári Kingát.

A férfi holttestére kedd reggel találtak rá. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, de nyomozás indult a haláleset tisztázása céljából.