Klasszikus zenei háziverseny - 2023

A Garabonciás Művészeti Iskola május 12-én háziversenyt hirdetett az intézményben működő klasszikus zenei tagozatos tanulók számára. A növendékek eredményeinek bemutatása, tapasztalatszerzés, tehetségkutatás, közösségépítés, valamint az együttes munka örömének megteremtése volt az elsődleges cél.
A versenyre 18 növendék jelentkezett, akik nagy izgalommal készültek és mutatták be korcsoportonként a hallgatók és az Egressy Béni Zeneiskolából ellátogató két zsűritag – Bódi-Máté Ágnes, az intézmény vezetőhelyettese, valamint Mezei Gyula, gitártanár - előtt tudásukat. Sok lenyűgöző zongora és gitárjátékot hallhattunk, a szülőkkel, kollégákkal megtelt terem megelégedésére. A hallgatók élménydús, hangulatos műsort láthattak, hallhattak.

Mindannyian vártuk a verseny végén a zsűri értékelését, hiszen már most gyűjtjük a tapasztalatokat a következő versenyre való felkészüléshez. Kifejezetten értékes volt a zsűritagok és a kollégák tapasztalatcseréje, erre is szántunk időt, alkalmat.

Gratulálunk minden versenyzőnek a sikeres fellépéshez, az elért eredményekhez! Köszönjük Knoth Judit, Komjáthy Melinda, Lukács Éva, Pém Mihályné és Tronka Noa kollégák felkészítő munkáját! Az egyik kolléga üzenete mindent elárul:
„Köszönjük a lehetőséget! Mindenki nagyon jól érezte magát. Jövőre is megyünk!”

Résztvevők:

Antal Luca, Barkó Zoltán, Czibere Benjámin Patrik, Czinglér Larissza, Fedor Bence, Gadzsa Szófia, Gál Eszter, Horváth Márió, Kovács Alíz, Körmöndi Zétény, Nagy Jázmin Emőke, Novák János, Ősz Jázmin, Pető András Edvin, Stuller Zsombor, Szepesi Szonja, Szőke Dóra, Varga Bálint.

A rendezvényen készült képek megtekintéséhez kattintson a linkre!
- Galéria - 1

- Galéria - 2